Muži opět poraženi

FK JESENÍK – TJ Granitol Moravský Beroun   2:4 pol. (1:3)

 Sestava FKJ:

Koukol –  Novák, Nepožitek, Keltner, Krohmer –  Daniel, Filip, Minka, Zrmík (46´. Samolej) – Schneider, Kysela

V předehrávaném utkání jarního losu se domácí museli opět obejit bez svého kapitána Davida Macury, který si přivodil zranění na futsale. Domácí chtěli proti třetímu týmu napravit herní projev z posledního domácího utkání. Úvodní desetiminutovka  patřila hostům, kteří si také vypracovali gólovou příležitosti, kterou však Koukol Zifčákovi chytil. Domácí s postupem času vyrovnali hru a začali být lepším týmem. Ve 12.min. měl velkou příležitost Kysela, ale z malého vápna netrefil vůbec hostující branka. První branky se v utkání dočkali hosté a jak jinak než po chybě domácího mužstva. Nepožitek prohrál souboj se Zifčákem a netaktický vyběhnuvší Koukol nezabránil hostujícímu Vlčkovi otevřít skóre zápasu. Hosté mohli své vedeni pojistit, ale Koukol nebezpečnou hlavičku za pomoci břevna zlikvidoval. Domácí Kysela ve 29.min. neproměnil samostatný unik, kdy nechal jenom vyniknout hostujícího brankaře Žáčka. V 38.min. se však domácí už mohli radovat z vyrovnání, kdy Pavel Kysela dostal míč za obranu a svůj únik zakončil střelou na přední tyč, která znamenala vyrovnání. Bohužel z vyrovnání se domácí neradovali dlouho, neboť ve 42.min. Keltner na velkém vápně promáchl a hostující Lacman se štěstím propasíroval míč po druhé do domácí sítě. Ve 44.min. domácí mužstvo zahrávalo rohový kop, který hostující obrana odvrátila a z rychlého brejku, který nedokázal Zrník přerušit Zifčák vsítil třetí branku hostů.

Druhý poločas začali dobře opět hosté, ale Vlček tentokrát domácí branku netrefil. V 54.min. se hostům podařilo vstřelil čtvrtou branku, která na signalizaci asistenta rozhodčího nebyla uznána pro postavení mimo hru jednoho hostujícího hráče. Domácím se podařilo v 58.min. snížit na rozdíl jediné branky, když se střelecky prosadil Daniel Schneider. Domácí si v rozmezí dalších pěti minut vypracovali několik příležitosti, kdy největší neproměnil Keltner, který trefil jenom hostujícího Žáčka. Tečovaná střela Minky skončila na levé tyči hostující branky. Domácí se snažili, ale vyrovnávací branka stále nepřicházela. Další šanci Minky se štěstím kryje Žáček.  V 86.min. Kysela v těžké pozici hlavičkuje jenom do náruče hostujícího brankaře. V poslední minutě zbytečně fauloval domácí Nepožitek pronikajícího Zifčáka a hlavní rozhodčí ještě než stihl písknout do píšťalky už měl vytaženou červenou kartu pro domácího hráče. K přímému kopu se postavil Lacman a technickou střelou přes zeď uzavřel střelecký účet dne.

Hráči domácího mužstva začali jarní odvety ve stejném stylu jako minulý týden končili podzimní část sezóny. Domácí mužstvo opět zklamalo v defenzivní činnosti a když se k tomu přičtou individuální chyby jednotlivců je jasné, že utkání nemohlo skončit jinak než jak dopadlo.