Starší přípravka v závěru soutěže naplno bodovala

SK Lipová – lázně  – FK JESENÍK U-11    3:5 pol. (1:2)

Sestava FKJ:               

Hamšík – Sedlák, Krézek, Zelinka, Plšek, Rapušák

Střídali:

Sytař, Bár

Branky FKJ:

Zelinka 2x, Krézek 2x, Bár

Před začátkem utkání panovala obava, že z důvodu  marodky budou problémy se sestavou. Naštěstí jsme k zápasu odjeli  i se dvěma náhradníky. Samotný zápas byl vyrovnaný a napínavý až do konce.  Pověstná kapička štěstí se přiklonila na naší stranu po přestávce, kdy jsme po vyrovnaném prvním poločase odskočili až na tříbrankové vedení. Náskok jsme i přes veškerou snahu domácího mužstva udrželi až do konce a mohli se radovat z vítězství.

FK Jeseník U-10       –        FK JESENÍK  U-11   2:18 pol. (1:9)

Sestava FKJ:

Hamšík – Sedlák, Krézek, Rapušák, Zelinka, Plšek

Střídali :

Doubek, Formánek, Sytař, Král, Bár                

Branky FKJ:   

Rapušák 4x, Bár 4x, Sytař 4x, Zelinka 2x, Krézek 2x, Král a Sedlák    

K utkání s naším mladším mužstvem jsme nastoupili po dlouhé době v kompletním složení. Už od úvodních minut byla převaha staršího mužstva velká a patrný skutečný rozdíl ve výkonnosti obou mužstev. Naše mladší mužstvo i přes velkou bojovnost a nasazení na své vyspělé soupeře dnes prostě nestačili.

FK JESENÍK  U-11 –        FK Mikulovice „B“  18:2 pol. (8:2)

Sestava FKJ:

Hamšík – Sedlák, Krézek, Rapušák, Plšek, Zelinka

Střídali:

Sytař, Doubek, Formánek

Branky FKJ:

Krézek 4x, Plšek 4x, Zelinka, Rapušák 2x, Doubek 2x, Sytař, Formánek a Sedlák

Podle postavení v tabulce jsme do utkání nastoupili jako favorit, ale úvod zápasu tomu vůbec nenasvědčoval. Hosté nás v úvodu zaskočili a už ve třetí minutě byl stav utkání 0:2 v náš neprospěch. Teprve druhá inkasovaná branka v naší síti domácí hráče probudila a začali svého soupeře přehrávat. Ještě do konce prvního poločasu nebylo pochyb o našem vítězství. Druhý poločas se hrál již v naší režii a branky postupně v soupeřově síti přibývaly. Naprosto se zde již projevila převaha našeho mužstva a vítězství po úvodní komplikaci bylo naprosto zasloužené.