S Černovírem dvouciferně

Krajský přebor U-13:
JESENÍK – ČERNOVÍR 13 : 1 (pol. 7:1)

Jeseničtí mladší žáci pokračují ve vítězném tažení, které čítá již pět utkání v řadě. Do Jeseníku přijel prozatím nejslabší soupeř v dosavadním průběhu sezony a domácí na hřišti kralovali od první do poslední minuty.

Už po třiceti vteřinách hry napřáhl z dálky Aleš Dostál a krásnou střelou otevřel skóre. Tento hráč v průběhu utkání podobnou ránu ze střední vzdálenosti předvedl ještě čtyřikrát a byly z toho další čtyři nádherné góly. Ve druhé minutě zvyšoval na 2:0 Tomáš Cundrla a v tu chvíli už bylo každému jasné, jak se utkání bude vyvíjet.

Ofenzivně naladěný Jeseník postupně navyšoval skóre a až za stavu 7:0 dovolila obrana hostům jeden čestný úspěch. Černovír si i v druhém poločase připravil několik střeleckých možností, které ale byly buď nepřesné, nebo je vychytal brankář Vajda. Mnohem zajímavější věci se ale děly na druhé straně hřiště, kde Jeseník ukázal řadu pohledných kombinačních akcí a několikrát zakončoval po vyšachování celé obrany do prázdné branky.

Kromě zmíněných pěti branek Aleše Dostála se o konečný výsledek postarali čtyřikrát Tomáš Cundrla, třikrát Matěj Zelinka a jednou Petr Buček. Absolutní pochvalu ovšem zaslouží za předvedený výkon celý tým.

Sestava: Vajda – Plšek, Krézek, Drastich – Zelinka, Dostál, Bouchal – Cundrla. Střídali: Buček, Sedlák.

P1230197 P1230199 P1230202 P1230203