Ohlédnutí za víkendem

MUŽI
Obrovskou vyrovnanost I.A třídy, kde mezi druhým a předposledním týmem tabulky je pouhých šest bodů rozdílu, kazí naše mužstvo, které po víkendu v čele tabulky zvýšilo náskok na devět bodů. Loštice byly letos prvním soupeřem, který s námi na našem stadionu dokázal hrát alespoň v určitých fázích utkání vyrovnaný fotbal a  být zcela rovnocenným soupeřem. Přesto neunikly porážce 1:4, kterou znovu rozhodly hlavičkové střely domácích hráčů (tři góly hlavou). Tento týden hraje naše mužstvo znovu doma, v sobotu od 15 hodin proti Bohuňovicím.

DOROST
Vítězná jízda pokračuje – starší dorostenci ve Valašském Meziříčí prohrávali 0:1 a dokázali otočit výsledek na 2:1, když o třech bodech rozhodli v samotném závěru utkání. I nadále si naše „devatenáctka“ drží čelo divizní tabulky na dohled.
Mladší dorostenci jeli do Valmezu ve značně oslabeném složení (nemoci, zranění) a nakonec nastoupili jen v desetičlenné sestavě, navíc s náhradním gólmanem na hrotu. Přes prohru 1:4 podali statečný výkon a zaslouží si uznání za bojovnost proti kvalitnímu soupeři, který byl navíc v přesile.

ŽÁCI
Důležité tři body vybojovali starší žáci v krajském přeboru na domácím stadionu proti Černovíru, se kterým se Jeseník přetahuje o průběžné druhé místo. Vítězství 3:0 je zcela zasloužené a body by měli naši žáci potvrdit tento týden v dalším domácím utkání proti poslednímu Slavonínu.
Mladší žáci se po rozpačitém úvodu sezony rozehráli ke kvalitním výkonům a na domácím hřišti smetli Černovír vysoko 13:1. Také oni budou tento týden doma proti Slavonínu favoritem a očekává se další bodový zisk.

PŘÍPRAVKA
Naše starší přípravka U-11 sehrála zajímavé domácí utkání s Lipovou a po vítězství 9:5 se Jeseník nadále drží v nejlepší trojici, kde máme s Javorníkem a Bernarticemi stejný počet bodů. Tento týden jede naše „jedenáctka“ do Mikulovic.
Mladší přípravka měla volno.