Jakub Karakasidis hráčem FK Jeseník

FK Jeseník se dohodl s třetiligovými Mikulovicemi na přestupu zkušeného záložníka Jakuba Karakasidise. Ten strávil v Mikulovicích řadu úspěšných sezon a pomáhal s postupem od krajského přeboru až do současného účinkování v Moravskoslezské fotbalové lize. Loni na jaře strávil půl roku na hostování v našem klubu, ale na podzim se vrátil do Mikulovic, aby si na vlastní kůži vyzkoušel třetí nejvyšší soutěž.

Jakub Karakasidis se ale netajil přáním svoji další fotbalovou kariéru spojit s Jeseníkem, kde fotbalové vyrůstal v mládežnických kategoriích a kde také v současnosti bydlí. Od letošního jara je hráčem Jeseníku a měl by se stát hlavním stavebním kamenem pro příští sezonu, která, jak všichni věříme, přinese návrat zpět do krajského přeboru.

V rámci jednání mezi FK Jeseník a FK Mikulovice došlo i na potvrzení hostování našeho hráče Lukáše Woitka v třetiligových Mikulovicích. V posledních dvou letech působil Lukáš Woitek v divizním Šumperku a na jaře se popere o šanci zahrát si třetí nejvyšší soutěž.