Příprava zahájena

O týden dříve než se původně předpokládalo zahájil trenér našeho A-mužstva Petr Ševčík přípravu na jarní sezonu. Přestože se na hřišti sešla většina hráčů mužstva, do samotného úvodního tréninku se nakonec zapojilo pouze osm hráčů. Hlavními důvody tréninkových absencí jsou zranění, nemoci či únava z pátečního futsalového utkání v Pardubicích.

Právě kvůli futsalu byl první zimní trénink přesunut ze soboty 31.1. už o týden dříve. V původním termínu totiž velká část hráčů nastoupí za Gamaspol Jeseník na prestižním turnaji Generali cup ve Vsetíně. V této souvislosti můžeme zmínit, že Jan Vavrač se znovu objevuje v nominaci reprezentace do 21 let, která bude hrát na vsetínském turnaje, stejně jako mladší reprezentační tým U-19, do jehož nominace se zase dostali naši dorostenci Richard Zrník a Jakub Řezníček.

Fotbalová příprava bude oficiálně pokračovat každé úterý a čtvrtek od 18 hodin. V polovině února čeká mužstvo společné čtyřdenní soustředění v jesenických lázních. O víkendech pak mužstvo absolvuje celkem devět přípravných utkání. To první v sobotu 7.února v Lanškrouně a o den později na domácím hřišti proti „sedmnáctce“ Dukly Praha.DSC_0404

DSC_0396DSC_0393