Zimní soustředění

Od čtvrtka do neděle tohoto týdne je naše mužstvo mužů na společném soustředění v jesenických lázních.

Svěřenci trenéra Ševčíka jsou ubytováni v hlavním lázeňském domě Priessnitz a od čtvrtka procházejí dvoufázovým fyzickým drilem. V pátek si zpestřili program hodinovým aerobikem pod vedením zkušené cvičitelky Jany Mrázové a někteří hráči komentovali tuto část průpravy jako fyzicky nenáročnější bod soustředění.

Trenéru Ševčíkovi zkádru chybějí v lázních čtyři hráči. Na seznamu zraněných zůstávají Daniel Schneider a Martin Furik. Přípravu neabsolvoval ani Jan Vavrač, který je na soustředění futsalové reprezentace do 21 let. Tibor Krohmer se neúčastní soustředění kvůli pracovním povinnostem.

Sobotní domácí utkání s Lanškrounem, které mělo být vrcholem soustředění, se bohužel neuskutečnilo, neboť soupeř dva dny před utkání oznámil, že kvůli vysoké marodce do Jeseníku nedorazí. Tým měl možnostodcestovat k přípravnému utkání na hřiště některých soupeřů, což ale trenér Ševčík odmítl a raději zařadil do programu další tréninkovou jednotku.

Pobyt v lázních končí mužstvu nedělní snídaní a celé soustředění uzavře poslední dopolední trénink na jesenické „umělce“.

DSC_0575DSC_0587_orezDSC_0573