Generálka s Rapotínem

V neděli odpoledne odehraje naše mužstvo závěrečné přípravné utkání před startem jarní sezony, ve které se FK Jeseník pokusí naplnit cíl v podobě návratu do krajského přeboru.

Ještě před ostrou jarní premiérou v Maletíně mužstvo trenéra Petra Ševčíka otestuje svoji formu na soupeři z Rapotína. Bude to první a zároveň poslední přípravný souboj této zimy proti soupeři ze stejné soutěže. Příběh obou podzimních vzájemných duelů s rapotínskou Jiskrou je všem příznivcům jesenického fotbalu dobře znám. V premiéře nového soutěžního ročníku naše mužstvo rozmetalo nováčka soutěže na domácím hřišti šokujícím rozdílem 11:0. Na konci podzimu, v předehrávce prvního jarního kola, přišla v Rapotíně krutá odveta: vyloučení Václava Keltnera v 10.minutě, dva góly do naší sítě a pak už jen marné dobývání bojovné rapotínské defenzivy, které přineslo pouze snížení na konečných 1:2 z pohledu hostů.

Poslední příprava se hraje trochu netradičně v neděli, především kvůli závěrečnému utkání futsalové sezony jesenického Gamaspolu, který hraje v Brně a jak známo, kostru futsalového týmu tvoří právě fotbalisté Jeseníku.

Přijďte se podívat na aktuální formu jesenického týmu týden před začátkem jarní sezony. Utkání FK JESENÍK – JISKRA RAPOTÍN se hraje v neděli 29.3. od 15 hodin.