Ohlédnutí za víkendem

MUŽI

V Jindřichově naše mužstvo prohrálo čtvrtý poločas v této sezoně, ale přesto jsme si připsali další tři body. Druhá půle se herně příliš nepovedla a na úterním tréninku vzal kouč Ševčík mužstvo do lesa „pročistit hlavy“. Ve sledované soutěži deníku Sport o Nejofenzivnější tým zůstáváme na druhém místě, vedoucí pražský klub SK Ďáblice B ale prohrál o víkendu 1:3. Ďáblice mají po 18 zápasech 92 branek, Jeseník po 17 zápasech 83 branek.

DOROST

Takhle divoký zápas jsme v Jeseníku už hodně dlouho nezažili. Starší dorost se šumperským béčkem prohrával po dvaceti minutách 0:4, nakonec mužstvo vybojovalo remízu. A byla to jediná bodová ztráta jesenických mužstev v uplynulém víkendu. Neméně zajímavý byl souboj mladších dorostenců, kteří po dramatickém průběhu vyhráli 3:2. V dresu šumperského B-mužstva nastoupil i náš Martin Janíček, který tuto sezonu hostuje v Šumperku.

ŽÁCI

Obavy z nebezpečného soupeře se ukázaly zbytečné – naše U15 si ze Zábřehu přivezla suverénní vítězství 7:1 a zůstala ve vedení krajského přeboru. Šanci na obhajobu loňského triumfu oživil i tým mladších žáků, když na hřišti vedoucího Zábřehu vyhrál 4:1.

PŘÍPRAVKA

Další divoký zápas má za sebou celek starších benjamínků v okresním přeboru. V Žulové vyhrál Jeseník 12:6, ovšem osud utkání se zlomil až po změně stran, neboť po první poločas vedli hosté jen o gól.