Jeseník – M.Beroun 4 : 0

Jeseník v dalším utkání splnil roli jasného favorita a zvítězil nad oslabeným soupeřem z Moravského Berouna 4:0.

V každém z dosavadních domácích utkání této sezony vstřelil Jeseník alespoň čtyři branky. Tuto normu se podařilo naplnit i v sobotním duelu s Moravským Berounem a zároveň jsme zlomili nepříznivou bilanci s tímto soupeřem, když jsme ho poprvé ve čtyřleté historii I.A třídy porazili na domácím hřišti.

Nehrálo se ani minutu a hostující brankář si již připsal dva klíčové zákroky, když z úhlu vychytal Kyselu a vzápětí i Macuru. Jeseník i v dalších minutách bušil do berounského obranného valu a vytvářel si jednu šanci za druhou. Lukáš Woitek ve dvacáté minutě trefil břevno a o pár minut později hlavou poprvé překonal soupeřova gólmana. Jeseníku uklidňující branka pomohla k jistotě do dalších minut a během prvního poločasu domácí nepustili soupeře do žádné vyložené příležitosti.

Druhý poločas začal excelentně: 53.minuta-Adam Bříza využívá výhody poskytnuté rozhodčím a tvrdou ranou zvyšuje na 2:0. O minutu později Patrik Plhák prokazuje svůj důraz a parádní trefou zvyšuje na 3:0. Stejný hráč o chvíli později uzavírá skóre utkání, když využívá výborné přihrávky Adama Břízy.

Jeseník i v dalších minutách utkání bez větších problémů kontroloval vývoj utkání a podruhé v jarní sezoně udržel čisté konto.

FOTOGALERIE ZDE

Sestava: Vrána – Nepožitek (75. Daniel), Macura, Karakasidis, T.Glac – Kysela (55. Hanzlík), Mlynář, Minka, Plhák – Woitek (60. Keltner), Bříza