Ohlédnutí za víkendem

MUŽIlogo_kul

Jesenický klub zaznamenal tento víkend stoprocentní úspěšnost, když všech šest týmů svá soutěžní utkání vyhrálo. K této bilanci přispěl podle očekávání i celek mužů hladkou výhrou nad Moravským Berounem. Vítězství 4:0 mohlo být i vyšší, kdyby mužstvu fungovala koncovka, tak jako v řadě zápasů podzimní sezony. Výkony „áčka“ v jarní sezoně začínají mít vzrůstající tendenci a uvidíme, jak to bude pokračovat ve dvou nesmírně těžkých duelech tohoto týdne – ve čtvrtek v Maletíně a v sobotu ve Štítech.

DOROST

Čechovice – Marcinov 1:6. Mladý jesenický útočník nastřílel všech šest branek v utkání moravskoslezské divize staršího dorostu, ve kterém Jeseník dominoval a zaslouženě si odvezl tři body.
Pět branek nasázel stejnému soupeři také mladší dorost při „hokejové“ výhře 5:2. Oba dorostenecké celky čeká tento víkend domácí vystoupení s Valašským Meziříčím a zejména pro U17 to bude velká výzva.

ŽÁCI

Žákovská družstva procházejí jarní sezonou bez klopýtnutí a poprvé v této sezoně jsou v čele krajského přeboru oba naše týmy. Starší žáci potvrdili roli favorita a rozstříleli doma Lipník 9:1, mladším žákům k bezproblémové výhře nad Lipníkem stačily čtyři branky. Už ve středu tohoto týdne čeká naše kluky jedna z klíčových bitev sezony – dohrávka v Čechovicích, které jsou v obou kategoriích našim přímým konkurentem v boji o titul.

PŘÍPRAVKA

Starší přípravka U11 měla volný program, mladší přípravka U9 vstupuje do jarní sezony prvním zápasem tuto středu.