Jasná záležitost

FK JESENÍK – FK MIKULOVICE 14 : 3 (8:0)

Na domácím hřišti jsme si jinou možnost než vítězství nepřipouštěli. Od úvodních minut jsme byli lepším týmem, kdy se nám dařila kombinace. Občas vázlo lepší zakončení, ale na druhou stranu si přiznejme co bychom po budoucích talentech jesenické kopané chtěli, když jsou teprve na začátku své dlouhé sportovní kariéry.

S přibývajícím časem jak rostla naše převaha v zápase, tak padaly i branky do mikulovické sítě. Poločasový stav se zastavil na osmi gólech v jejích síti.

Do druhého poločasu jsme provedli změny v sestavě a větší prostor ke hře dostali i hráči ze střídačky, aby přítomným divákům ukázali své dovednosti. Druhý poločas by se někomu mohl zdát vyrovnanější, ale převaha našeho mužstva byla stále značná. Jenom jsme chybičkami v obraně dovolili soupeři korigovat průběžný stav.

V utkání jsme si vyzkoušeli nový model hry se kterým se budeme chtít prezentovat v nejbližších utkáních, které nás čekají na hřištích soupeřů. Hráči plnili to co jsme si v kabině řekli a během utkání předvedli skutečně několik nádherných kombinací. Naše poslední domácí vystoupení v právě probíhajícím soutěžním ročníku skončilo zaslouženým vítězstvím.

Sestava FKJ: Vajda Jan – Zelinka Matěj, Bartoš Marian,Kubánek Jiří, Planý Samuel, Machů Matyáš. Střídali: Nedoma Radim, Bár David,Bašičová Adéla, Hlobil Lukáš, Drochýtek Jan. Branky: Machů 4x, Kubánek 2x, Vajda 2x, Hlobil 2x, Zelinka, Planý, Bár, Bašičová.