Muž zápasu: Martin Hanzlík

V Bludově dal krásný první gól, dřel do úmoru, zakládal akce, vymýšlel přihrávky za obranu, zakončoval. Tohle utkání mu vyšlo a po zásluze byl zvolen Mužem zápasu: Martin Hanzlík.

Martine, jak hodnotíš jesenické vystoupení v Bludově?

Bylo to těžké kvůli počasí, které panovalo. To vedro bylo nesnesitelné. Takže si ceníme, že jsme to zvládli bez komplikací a ve zdraví. Myslím, že za normálního počasí bychom vyhráli větším rozdílem.

Jak jsi viděl situaci při prvním gólu, kterým jsi nastartoval jesenické vítězství 5:1?

Hlavně jsem měl obrovskou radost, že se mi konečně podařilo dát na jaře gól. Tu akci jsem založil uprostřed hřiště, pak se balon na šestnáctce vrátil ke mě, zařval jsem si na Lukáše, aby mi to pustil a napálil jsem to.

I v dalším průběhu utkání jsi patřil mezi aktivní jesenické střelce…

To ano, protože jsme viděli, že jejich brankář nebyl úplně jistý a s Miňasem jsme si řekli, že to na něj musíme zkoušet z dálky co nejvíc.

V poslední době pravidelně nastupuješ v základu, hráváš celá utkání. Cítíš na sobě, že jdeš výkonem nahoru?

Tak musím říct, žeDSC_0562_orez je to z velké části dáno tím, že hodně kluků bylo zraněných. Ale dostal jsem šanci a řekl jsem si, že ji musím za každou cenu využít. Mám teď lepší pocit a cítím, že se mi daří.

Jeseníku chybí jediné utkání k tomu, aby zakončil jarní sezonu bez bodové ztráty. Co to mu říkáš?

Je to fantastický výsledek, který tady snad nikdy nebyl a už zase dlouho nebude. Všichni si toho ceníme, ale musíme to dotáhnout do konce v tom posledním utkání.

Obvyklý dotaz na závěr: kdo se ti v Bludově líbil a měl by být podle tebe Mužem zápasu?

Všichni kluci to zvládli výborně, na to jaké bylo počasí. Líbil se mi Lukáš Woitek, který dřel a odjezdil to, navíc většinu času na té straně hřiště, kde nejvíc svítilo slunko. Broňa Mlynář, když nastoupil, byl výborný a hodně to oživil. Ale jak říkám, dobří byli všichni.