Stavíme dvě starší přípravky

Fotbalový klub Jeseník se po roční přestávce vrací k modelu z předminulé sezony a v okresní soutěži starších přípravek bude mít dvě družstva.

FK Jeseník „A“ a FK Jeseník „B“ budou v okresním přeboru starších benjamínků kategorie U-11 nastupovat proti těmto soupeřům: SK Lipová-lázně, TJ Kameník Černá Voda, FK Mikulovice, TJ Sokol Bernartice, TJ Sokol Stará Červená Voda, FC Tatran Touax Supíkovice, TJ Družstevník Bělá pod Pradědem, TJ Zlaté Hory, TJ Dynamo Javorník, SK Omya Vápenná, TJ Vidnava, SK Řetězárna. Čtrnáctičlenná soutěž se bude hrát klasickým dvoukolovým systémem. Naše družstva povedou trenéři Vladislav Vyvážil a Milan Marcinov.

Změny dozná v jesenickém okrese kategorie mladších přípravek U-9. Náš klub původně zvažoval, že tuto soutěž vůbec neobsadí a mladší hráče rovnou zařadí do B-družstva ve starší přípravce. Po dohodě s trenéry ale nakonec bude FK Jeseník působit i v tomto okresním přeboru. Hrát se totiž bude turnajovým způsobem za účasti šesti nebo sedmi týmů, kdy každý tým uspořádá na svém hřišti vždy jeden jednodenní turnaj a výsledky z jednotlivých podniků se budou sčítat do celkového hodnocení přeboru. Náš tým by měli tvořit hráči ročníku 2007, kteří budou souběžně působit v družstvu starší přípravky Jeseník B a v mladší přípravce je doplní začátečníci z přípravné skupiny trenéra Pavla Bartoška.