Novinky v FK Jeseník

Hráči FK Jeseník si dneIMAG0031s v rámci letní přípravy vyzkoušeli atrakce v Adrenalin parku na ranči Orel v České Vsi. FOTKY ZDE. 
Poukazy na lanové centrum do parku věnoval nejmenovaný sponzor jako odměnu mužstvu za postup do krajského přeboru. Více o Adrenalin parku.

V semifinále okresního poháru nastoupí naše mužstvo na hřišti lepšího z dvojice Stará Červená Voda – Zlaté Hory. Semifinále se odehraje během měsíce září. FK Jeseník obhajuje prvenství v této soutěži z loňského roku. Druhou semifinálovou dvojici vytvoří TJ Písečná proti vítězi dvojice Lipová – Supíkovice.

Starší žák Marek Cekuras (ročník 2001) nastoupil do přípravy se Sigmou Olomouc, která má o talentovaného hráče zájem. O další budoucnosti jesenického hráče se rozhodne po skončení přípravného období.

Také další starší žák Tomáš Cundrla (2002), který už na jaře hostoval v Mladé Boleslavi, pokračuje v letní přípravě v tomto prvoligovém klubu.

Na konci června proběhlo na radnici setkání zástupců FK Jeseník se starostou města Adamem Kalousem. Za náš klub se schůzky účastnili předseda Tomáš Bříza a sekretář Aleš Salva. Starosta pogratuloval klubu k postupu do krajského přeboru a poděkoval za dobrou reprezentaci města.

Schvalování žádosti o dotaci z ministerstva školství na výstavbu kabin v Jeseníku je stále v nedohlednu. Dotační tituly se pro letošní rok zatím nerozdělovaly a je otázkou, zda k tomu v tomto kalendářním roce vůbec ještě dojde.

Okresní soutěž nejmladších benjamínků v minifotbale pro ročníky 2007 a mladší se v nové sezoně bude hrát formou jednorázových turnajů pořádaných vždy vybraným účastníkem. Přihlášky podali FK Jeseník, FK Mikulovice, SK Řetězárna, Jiskra Velká Kraš, TJ Písečná, SK Omya Vápenná a TJ Zlaté Hory.