Muž zápasu: Bronislav Mlynář

V sobotu vMuz_zapasu_mlynaredl jesenickou fotbalovou armádu do boje proti respektovanému a silnému protivníkovi. A uspěl. K bezchybnému výkonu uprostřed pole přidal bonus v podobě dvou proměněných penalt. Náš bezkonkurenční Muž zápasu: Bronislav Mlynář.

Broňo, jak se ti líbilo vítězné utkání proti HFK Olomouc?

Myslím, že výkon byl dobrý, i když vždycky tam můžeme najít nějaké rezervy. Bylo to dáno i kvalitou protivníka. Předvedli jsme kolektivní výkon a můžeme být spokojení.

V utkání jsi proměnil dvě penalty a obě jsi zahrál po zemi k tyči doleva. Je to tvůj oblíbený způsob zahrávání pokutových kopů?

Dá se říct, že je to moje oblíbenější strana. U první penalty jsem čekal do poslední chvíle, jak se pohne brankář. U té druhé jsem si musel dávat pozor, protože brankář už věděl, jak to kopu.

Což nabízí otázku, jestli sis věřil jít i na druhou penaltu?

No, kdybych tu první nedal, tak bych na druhou určitě nešel. Máme ale dohodu, že dokud penalty proměňuju, tak je kopu. Až selžu, tak půjde někdo jiný.

Od této sezony jsi kapitánem mužstva, kdo tě zvolil?

Tak to bych taky rád věděl. Dozvěděl jsem se to před prvním zápasem proti Medlovu. Potěšilo mě to a rád jsem to přijal.

Změnila kapitánská páska tvůj přístup k utkání a vnímání dění na hřišti?

Trochu ano. Cítím určitě větší zodpovědnost za celý tým, snažím se víc komunikovat směrem k mužstvu i s rozhodčími. Tak, aby bylo znát, kdo je kapitán.

Kdo byl z tvého pohledu nejlepším jesenickým hráčem?

To je těžké, protože jak už jsem řekl, celý tým podal vynikající výkon. Nerad bych někoho vyzdvihoval, byl to týmový výkon a v utkání rozhodovaly maličkosti. Například, když Tony chytil penaltu. Ale i všichni ostatní
hráli dobře.