Ohlédnutí za víkendem

Svoji soutěž s koncem prázdnin rozehráli také benjamínci. Do okresního přeboru starších přípravek jsme letos postavili dva týmy a oba v prvním kole uspěly.

MUŽI

Na hřiště do Chválkovic jel Jeseník v roli papírového favorita, kterou potvrdil vítězstvím 2:1. S výkonem v druhém poločase ale panovala v týmu velká nespokojenost. Zápas v mnohém připomínal nedávné pohárové vystoupení ve Zlatých Horách, kdy se Jeseník po bezproblémovém průběhu většiny utkání musel v závěru bránit domácímu náporu.

DOROST

Zlepšený výkon starších dorostenců na první bodový zisk ani tentokrát nestačil, domácí porážka s Uničovem 1:3 je třetím neúspěchem v řadě. Nedostatečně široký kádr musejí doplňovat mladší dorostenci, což se neblaze projevuje i na výkonech U-17. Ti doma po nevydařeném utkání prohráli s Uničovem rovněž 1:3.

ŽÁCI

Ve třetím kole krajského přeboru žákovské týmy poprvé vyrazily na hřiště soupeře a byl to soupeř z kategorie přijatelných. Starší žáci zvítězili ve Šternberku 8:0, mladší žáci dokonce 15:0.

PŘÍPRAVKA

Začátek sezony odstartovaly obě přípravky v okresním přeboru vítězně. Jeseník „A“ (kategorie U-11 pod vedením trenéra Aleše Salvy) vyhrál na domácím hřišti 17:3 nad Zlatými Horami. Jeseník „B“ (kategorie U-10) pod vedením trenéra Milana Marcinova) přivezl vítězství ze Staré Červené Vody 11:9.