Jeseník – Kozlovice 6 : 0

FOTOGALERIE

V dalším kole krajského přeboru se naši starší žáci utkali se soupeřem z Kozlovic. Favoritem utkání byli hosté, ale na hřišti to vypadalo úplně jinak.

Od úvodních minut jsme soupeře začali přehrávat a dařilo se nám hosty dostávat pod tlak. Naši první příležitost z 8. minuty jsme dokázali využit, když Tulis našel Kocourka a ten přehodil hostujícího brankáře. Poté se naše hra zhoršila a dlouho byla vyrovnaná. Další branka padla až ve 35. minutě, kdy se trefil opět Kocourek. Do kabin se šlo za stavu 2:0.

Ve druhém poločase jsme navázali na výkon z úvodních minut a vytvořili si herní převahu. Třetí gól  vstřelil  Cekuras,  když dorazil střelu Kocourka z přímého kopu. Branku na 4:0 dal Bouchal střelou na zadní tyč. Výhru zpečetil dvěma góly Marek Kocourek na konečných 6:1. Soupeř se za celý zápas nedostal do žádné gólové šance.

Náš výkon, především ve druhé půli, byl skvělý a dnešní výhrou jsme se posunuli na třetí místo v tabulce a na lídra z Čechovic, se kterými se utkáme za čtrnáct dní, ztrácíme pouze tři body.

FOTOGALERIE

Sestava: Bašný – Orel, Kmínek, Cekuras, Horák – Látka, Cundrla, Dostál, Tulis – Kocourek, Bouchal. Střídal: Bartoš. Branky: Kocourek 4, Cekuras, Bouchal.

Autor: Karel Tulis ml.