Muž zápasu: Pavel Kysela

Muz_zapasu_kyselaUž ve druhé minutě domácího zápasu s Kojetínem Pavel Kysela spálil vyloženou šanci. Nakonec to nemuselo mrzet ani jesenické diváky, ani našeho útočníka, který dal dva góly a po faulu na něj se navíc kopala penalta. Byl to jeho zápas. A proto je Mužem zápasu: Pavel Kysela

Pavle, jak se ti líbilo utkání s Kojetínem?
Docela se nám povedlo. Soupeři jsme nic nedovolili, k ničemu je nepustili. Byl to týmový výkon a jedinou chybou je vyloučení Lukáše Woitka, který zřejmě dostane trest na příští zápas v Losinách.

První gól padl z penalty, proti které hosté dlouze protestovali. Měla se pískat?
No, kdyby se nepískala, asi bychom proti tomu nemohli nic říct. Brankář se mě dotkl, cítil jsem kontakt, zavrávoral jsem a spadl.

Můžeš popsat gólové situace, po kterých ses dvakrát zapsal mezi střelce?

První šanci na začátku jsem neproměnil, o to víc jsem si dával záležet při zakončení v druhé šanc
i. Bylo to hned poté, co jsem se stáhl na záložníka po odstoupení Davida Marcinova. Rozjela se akce zleva a Paťa Plhák mi to posunul do volného prostoru. Druhý gól se seběhl rychle, byl tam centr na mě, posunul jsem si balon kolem obránce a ani pořádně nevím, jak jsem to zakončoval.

Za týden hrajete o průběžné první místo ve Velkých Losinách. Těšíte se?
Je to nejbližší soupeř, takže pro nás je to vlastně derby. Věříme si na ně, máme s nimi i celkem pozitivní bilanci z přípravných zápasů. I když to byla jen příprava, vybavuju si, že mě příliš neoslnili. Ale to bylo v zimě. Každopádně pojedeme tam neprohrát a minimálně na bod máme. Může to být zajímavé utkání.

Koho bys vybral za Muže zápasu?

Líbil se mi Honza Minka, kterému se zápas povedl a byl hodně vidět.