Ohlédnutí za víkendem

Muži se znovu naladili na vítěznou notu a opět vedou krajský přebor. Dorostenci přivezli z Orlové bod. Mladší žáci poprvé prohráli.

MUŽI

V příjemném podzimním počasí se naše mužstvo vypořádalo s Kojetínem, který se od počátku bránil (ale neubránil) jesenickému náporu. Hosté se možná právem rozčilovali nad přísnou penaltou znamenající vedení, Jeseník zase nemohl ani pípnout proti vyloučení Lukáše Woitka, který bude mužstvu chybět v následujícím utkání ve Velkých Losinách.

DOROST

Starší dorostenci si na Orlovou věřili a chtěli navázat na premiérové vítězství v sezoně. V Orlové ale na začátku druhé půle inkasovali a nakonec byli rádi za vyrovnání. Trenér mladšího dorostu Vladislav Vyvážil nešetřil kritikou nad výkonem a přístupem svého týmu k utkání v Orlové. Domácí dosud nezískali ani bod, ale Jeseník si z jejich hřiště odvezl porážku 2:3.

ŽÁCI

Žákovské týmy minulý týden sehrály dvě domácí utkání. Ve středu starší žáci deklasovali Němčice nad Hanou 12:1 a připsali si své nejvyšší vítězství v sezoně, na které v sobotu navázali nečekaně hladkou výhrou nad Kozlovicemi 6:0. Mladší žáci rovněž splnili roli favorita proti Němčicím (7:3), ale v o víkendu podlehli vedoucímu týmu přeboru z Kozlovic vysoko 0:6, což znamenalo pro svěřence trenéra Aleše Salvy první porážku v sezoně.

PŘÍPRAVKA

Starší přípravka U-11 v okresním přeboru potvrdila roli favorita na hřišti Bernartic, kde vyhrála vysoko 12:2. Jeseník B ve stejné soutěži vybojoval další vítězství, ale proti Mikulovicím musel otáčet nepříznivý vývoj, aby nakonec vyhrál 10:9.