Ohlédnutí za víkendem

S týdenní výsledkovou rekapitulací jsme tentokrát čekali až do středy, kdy měli žáci dohrávat utkání krajského přeboru v Bohuňovicích. Bohužel kvůli opakované poruše autobusu dnes žákovská mužstva k zápasu nedorazila.

MUŽI

Tři kola před koncem podzimní části si naše mužstvo udržuje v čele tabulky jednobodový náskok na druhý Medlov. O utkání ve Velkých Losinách (vítězství 2:0) už bylo napsáno a namluveno hodně, zítra snad zveřejní krajský fotbalový svaz také videosestřih, který pořizoval domácí klub. Tento týden hraje naše mužstvo další zápas se soupeřem z předních pater tabulky Šternberkem, který ze čtvrtého místa ztrácí čtyři body.

DOROST

Starší dorostenci U-19 podlehli na domácím hřišti Hranicím 2:3. Hosté vedli už o tři branky, ale posledních dvacet minut patřilo našemu mužstvu. Góly Mazánka a Nečesala zdramatizovaly závěr utkání, ale vyrovnat se domácím nepodařilo. FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ ZDE. Mladší dorostenci proti vedoucímu týmu divize Hranicím bojovali, ale kvalita byla na straně soupeře, který si odvezl výhru 6:0.

ŽÁCI

Utkání starších i mladších žáků Bohuňovice – Jeseník nebylo odehráno, neboť hosté kvůli poruše autobusu do Bohuňovic nedojeli. Střetnutí je přeloženo na příští středu 21.10.

PŘÍPRAVKA

Oba naše týmy v okresním přeboru starších přípravek si připsaly po dvou vítězstvích. A-družstvo vyhrálo v Bernarticích 12:2 a doma se Starou Červenou Vodou 23:1. B-družstvo si poradilo doma s Mikulovicemi 10:9 a ze Zlatých Hor přivezlo vítězství 8:1. Mladší přípravka U-9  porazila Javorník 7:2 a prohrála s Mikulovicemi 4:7.