Jeseník – Čechovice 0 : 1

FOTOGALERIE

Do Jeseníku v neděli přijeli hráči z Čechovic, kteří jsou na čele krajského přeboru starších žáků a roli favorita potvrdili.

Na začátku utkání byl průběh vyrovnaný a vytvořili jsme si i šanci k otevření skóre, když Bartošova střela levou nohou jen těsně minula soupeřovu branku. Hosté nás pak začali přehrávat a připravili si také brankové příležitosti, ale buď je zklamala koncovka, nebo skvělé zákroky brankáře Vojty Bašného. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Začátek druhého poločasu jsme zaspali a soupeřovi se podařilo vstřelit branku po standardní situaci. Po inkasovaném gólu jsme se snažili o kombinaci, ale soupeř nám svým důrazem nechával jen minimum času a prostoru. Navíc hosté přecházeli v nebezpečné protiútoky a nebýt opět několika výborných postřehů gólmana Bašného, mohlo být rozhodnuto. Na druhé straně měl k vyrovnání Marek Kocourek, který po Tulisově kolmici za obranu postupoval sám na branku a ve vyložené šanci trefil tyč.

Hosté potvrdili svoji dominanci v soutěži a vyhráli zaslouženě. Domácí ztrátu můžeme napravit ve středeční dohrávce v Bohuňovicích.

FOTOGALERIE

Sestava: Bašný – Orel, Kmínek, Cundrla, Sekanina – Sytař, Dostál, Kocourek, Tulis – Bartoš, Bouchal. Střídal: Pospíšil.

Autor: Karel Tulis ml.