Muž zápasu: David Macura

Svedl bezpočMuz_zapasu_macuraet tvrdých soubojů, vybojoval spoustu vítězných bitev se soupeři. Burcoval spoluhráče, deptal protivníky precizními obrannými zákroky. Rány v soubojích, které utržil, bez váhání vracel. Ke spokojenosti chyběl podstatný detail – vítězství nad Šternberkem. Naším Mužem zápasu při remíze 1:1 je David Macura.

Co říkáš na utkání se Šternberkem s remízovým koncem?

Zápas to byl zajímavý, soupeř byl na nás velice dobře připravený. Škoda, že jsme neproměnili šance, mohli jsme být na konci šťastnější.

Čím to bylo, že se vám směrem dopředu nedařilo tolik, jako v předchozích domácích zápasech?

Bylo to právě tou připraveností soupeře. Hráli velice dobře v obraně, přijeli si pro bod a přesně tomu podřídili taktiku, která jim vycházela. A měli velice rychlé útočníky, takže nám neustále hrozili z brejků.

Bavíte se v kabině o současném postavení Jeseníku v popředí krajské tabulky?

Samozřejmě, řeší se to. Hlavně o tom mluví náš starý matador Tony Pastucha, který toho v Jeseníku zažil hodně a divizi by si tady moc přál. Ale jinak jsme rádi tam, kde momentálně jsme a že se nám takhle daří.

V neděli hrajeme v Dolanech, co čekáš od tohoto utkání?

Bude to těžký zápas, jako každý náš výjezd na Olomoucko. Dolany jsou nevyzpytatelný soupeř a mají zajímavé výsledky, dokáží porazit kohokoliv z té první pětky a pak třeba ztratit s Chválkovicemi.

Na závěr jako vždy tvá nominace na Muže zápasu proti Šternberku?

Abych zase neřekl, že to byl kolektivní výkon, tak budu jmenovat: líbil se mi Miňas, líbil se mi Tony, líbil se mi Vavry…. a líbili se mi i všichni ostatní.