Lipník n. B. – Jeseník 1 : 8

Ve vloženém kole krajského přeboru starších žáků jsme zavítali na půdu posledního týmu soutěže Lipníku nad Bečvou. Museli jsme se však vypořádat s absencí Kmínka, Sekaniny a gólmana Látky, kterého zastoupil brankář mladších žáků Vajda.

Od úvodních minut jsme si začali vytvářet šance a domácí k ničemu nepustili. Ve 12. minutě nacentroval Sytař do pokutového území a důrazný Kocourek vstřelil náš první gól. Stejný hráč se prosadil ve 24. minutě a vedli jsme 2:0. O minutu později přidal třetí gól Cundrla, který z dvaceti metrů přehodil domácího brankáře. O dvě minuty později se po rychlém protiútoku prosadili i domácí, když tečovaná střela zapadla do brány bezmocného Vajdy. Ještě do poločasu zkompletoval hattrick Kocourek. Do kabin se šlo za stavu 4:1 z našeho pohledu.

Druhé dějství pro nás začalo skvěle, když Cundrla s přehledem proměnil pokutový kop. Hned o minutu později vstřelil svůj čtvrtý gól mikulovický Marek Kocourek. Po našem šestém gólu se hra zklidnila a o další změnu skóre se postaral v 63. minutě Aleš Dostál a zvyšoval už na rozdíl šesti gólů. V 66. upravil Jan Bouchal na konečných 8:1, když potrestal chybu gólmana.

Vysoké vítězství je zasloužené a odpovídá momentálnímu rozdílu výkonnosti obou soupeřů. Podzimní část sezóny uzavřeme utkáním na domácím hřišti proti silnému Černovíru.

Sestava: Vajda – Orel, Horák, Bašný, Tulis – Sytař, Cundrla, Dostál, Bouchal – Bartoš, Kocourek. Střídal: Buček. Branky: Kocourek 4, Cundrla 2, Dostál, Bouchal.