Zařídil to Kocourek

Jeseník – Šternberk 8 : 1

Po neúspěšném prvním jarním kole jsme si chtěli spravit chuť, tentokrát před vlastními diváky proti předposlednímu týmu tabulky Šternberku. Chyběli nám však oba brankáři Bašný s Látkou, a tak jsme museli sáhnout do týmu mladších žáku a vypůjčit si Honzu Malysu.

FOTOGALERIE

Do zápasu jsme vstoupili dobře, když v 9. minutě zakončil přesně sólovou akci Kocourek. Ve 20. minutě jsme vedli už 2:0. Po narážečce nové posily Tobiáše Marka a Karla Tulise se Marek Kocourek prosadil podruhé a ve 32. minutě po přihrávce Jiřího Horáka zkompletoval hattrick. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0.

Hned minutu po poločase se prosadil opět Kocourek, když po nepovedené střele mezi nohy gólmana zvyšoval na 4:0. V 52. minutě se po centru Tobiáše Marka prosadil Jan Bouchal a už jsme vedli o pět branek. Posléze přidal Marek Kocurek další dva góly. Jeden po rychlém sólovém úniku a druhý krásnou střelou z přímého kopu do levé šibenice. Náš poslední gól přidal Patrik Kmínek, který po individuální akci přesně zamířil. V 69. minutě Tulis fauloval hostujícího útočníka ve vápně a kopala se penalta, kterou střelec s přehledem proměnil. Hosté se tak dočkali čestného úspěchu.

FOTOGALERIE

Sestava: Malysa – Dostál, Tulis, Kmínek, Sekanina – Latzel, Horák, Cundrla, Marek – Kocourek, Bouchal. Střídali: Plšek, Bartoš. Střelci: Kocurek 6, Bouchal, Kmínek.