Těsná prohra v Uničově

SK UNIČOV – FK JESENÍK 1 : 0 (0:0)

Jesenická „devatenáctka“ sehrála v divizi druhé jarní utkání na hřišti kvalitního Uničova. O výsledku rozhodla jedna úspěšná trefa domácích zkraje druhého poločasu.

Do sestavy se po nemoci vrátil kapitán Mráz, což bylo pozitivem, ovšem co nás dovedlo v prvním zápase k bodu proti Šumperku, to v Uničově nestačilo. Domácí měli možná trochu víc ze hry, ale náš tým dobře organizovanou obranou soupeře do ničeho nepouštěl.

Za hosty byl velmi aktivní Lukáš Urban, který byl v první poločase nejčastějším střelcem, ale ani jedna z 5 střel nemířila na branku.

Po pěti minutách hry v druhém poločase jsme neodvrátili roh a domácí se přes druhou stranu hřiště dostali krásnou kombinační akcí a následným centrem do malého vápna ke gólovému zakončení. Hra obou mužstev byla neurovnaná, plná nepřesností. Domácí se dostali ještě do jedné šance, kdy útočník domácích obešel Pastuchu, ale nepovedlo se mu trefit prázdnou branku.

Za šance Jeseníku můžeme vyzvednout centr Gnidy a zakončujícího Bartoška, který z malého vápna přestřelil.

V závěru jsme vrhli vše do útoků, ale z tlaku jsme nic krom střel Mráze a Prachaře nevytěžili.

Hodnocení trenéra Petra Drochýtka: „Špatný výkon a špatný fotbal. Dnes to byl zápas tří hráčů a to bylo velmi málo. Domácí zápas s Čechovicemi musíme vyhrát…“

Sestava: Pastucha – Hloušek, Mráz, Janíček, Formánek – Pavlík, Gnida, Orel, Bartošek – Urban, Knebl. Střídali: Olšák, Žemba, Weber, Prachař.