Jeseník – Čechovice 0 : 1

Zápas blbec! Kdyby to skončilo 7:1 pro domácí, byl by výsledek reálným odrazem skutečného dění na hřišti. Jenže pro jesenickou „devatenáctku“ se čechovická branka stala za celých devadesát minut zakletou. Zápas předposledního a posledního týmu divizní tabulky skončilo – přes jasnou převahu Jeseníku – nečekanou výhrou hostí. I takový je fotbal.

FOTOGALERIE

Utkání moravskoslezské dorostenecké divize v Jeseníku mělo zápletku danou. Předposlední Jeseník potřeboval porazit poslední Čechovice, totéž potřebovali hosté v opačném gardu. Jesenická devatenáctka byla po celou dobu utkání doslova usazená na soupeřově polovině a ostřelovala čechovickou branku. Tým z prostějovského předměstí se urputně bránil a také díky výborným zákrokům svého brankáře uhájil čisté konto. To ale nebylo všechno. Chvíli po přestávce domácí nezachytili rychlý brejk, odražený balon se dostal k hostujícímu útočníkovi, který jediným gólem v zápase rozhodl o překvapivé čechovické výhře. Na výpočet jesenických šancí by nestačily ani prsty na obou rukou. Jen Mráz dvakrát z dálky trefil brankovou konstrukci, v šestnáctce byli několikrát blízkou gólu Knebl, Orel či střídající Urban. Nic z toho.

FOTOGALERIE

Sestava: Pastucha – Kisel, Janíček, Bartošek, Gnida – Nguyen, Mráz, Orel, Hloušek – Prachař, Knebl. Střídali: Urban, Švajka.