Tři body po skvělém obratu

ZÁBŘEH – JESENÍK 3 : 9 (2:3)

V pátém jarním kole jsme v plné sestavě zavítali do Zábřehu, který je v tabulce na jedenáctém místě, a tak se od nás očekávaly tři body. Hrálo se na umělé trávě, která měla velmi malé rozměry na délku i na šířku.

FOTOGALERIE

V úvodu utkání jsme si chvíli zvykali na menší „umělku“ a museli podstupovat hodně soubojů. V 7. minutě jsme inkasovali po křižném pasu za obranu na úplně volného útočníka, který se nemýlil. V 19. minutě, po centru z pravé strany jsme prohrávali už 2:0, a to ještě několik střel zlikvidoval dlouhodobě dobře chytající Bašný. Ve 30 minutě se Cundrla zbavil obránce a přihrál Kocourkovi, který šanci proměnil. Hned o minutu později Sekanina vyrovnal životní střelou na zadní tyč a stav byl 2:2. Ve 34. minutě po dlouhém autu Kmínka se na přední tyči zjevil Cundrla, jehož střelu sice hlavou brankář vyrazil, ale pouze k Horákovi, který nás poslal do vedení. O poločase jsme tedy vedli 3:2, po skvělém obratu skóre v rozmezí pouhých 4 minut.

Ve druhém poločase jsme hru zlepšili a ve 41. minutě jsme vedli o dvě branky, když se prosadil Kocourek. O tři minuty později si Tulis na půlce vzal míč, prošel až k pokutovému území soupeře a poslal přesný centr na Bouchala, který z voleje zvyšoval na 5:2. Domácí po chvíli snížili, ale na víc se nezmohli. Do konce utkání už skóroval pouze Kocourek. Náš šestý gól vstřelil po sólovém uniku, sedmý po dlouhém pasu Kmínka za obranu. Na 8:3 zvyšoval v 65. minutě a poslední gól vstřel po narážečce ve vápně s Kmínkem. Po skvělém druhém poločase jsme tedy zvítězili 9:3.

V prvním poločase jsme si nechali dát dva góly a poté jsme museli dotahovat. Od 20. minuty jsme však začali soupeře přehrávat a ve druhém poločase jsme předvedli skvělý výkon a přidali další góly. V příštím kole budeme usilovat o pátou výhru v řadě na domácím hřišti proti Určicím.

FOTOGALERIE

Sestava: Bašný – Dostál, Kmínek, Tulis, Sekanina – Látka, Cundrla, Horák, Marek – Bouchal, Kocourek. Střelci: Kocourek 6, Sekanina, Horák, Bouchal.