Zbytečná ztráta bodů

Kozlovice – Jeseník 4 : 2 (2:1)

FOTOGALERIE

V dalším kole krajského přeboru starších žáku jsme zavítali do Kozlovic. Soupeře jsme potřebovali nutně porazit, abychom si udrželi třetí místo v tabulce. Museli jsme se však vypořádat s absencí Marka, Látky i obou trenérů. Tým převzal vedoucí mužstva Jan Malysa.

Do zápasu vstoupili lépe domácí, když byli aktivnější, ale nevytvořili si žádnou vážnější šanci. Od desáté minuty jsme měli více ze hry my. První branku však vstřelili domácí, a to ve 14. minutě po jednom z brejků, když útočník utekl po pravé straně a zakončil. Druhý gól jsme inkasovali o deset minut později po podobné situaci, tentokrát po akci z levé strany útočník zakončil pod nohama gólmana Bašného. Poté Kozlovice zalezly do hlubokého bloku. Do poločasu jsme si vypracovali mnoho šancí. Hlavně Kocourek mohl vsítit snad pět gólů. Do branky však spadla jen jedna jeho střela, a to ve 31. minutě po úniku obraně zakončil skvělou akci střelou na zadní tyč. Do kabin se šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Domácí se pouze bránili. Ve 47. minutě Kocourek už po několikáté v zápase utekl obráncům a přesně zakončil. V dalších minutách jsme mohli jít do vedení. Ale nedokázali jsme žádnou příležitost využít. Například Sedlák nedosáhl na Kocourkovu přihrávku před prázdnou bránu nebo po závaru před domácím gólmanem to zkoušeli Sekanina i Kocourek, ale neúspěšně. V 55. minutě po jednom nákopu za naši obranu Sekanina nešťastně prodloužil balón za sebe, útočník utekl obráncům a poslal domácí opět do vedení. Šest minut před koncem utkání dali domácí čtvrtý gól po skrumáži před brankou, když Tulis tečoval střelu do vlastní sítě.

Bohužel jsme nenavázali na vítěznou šňůru z posledních zápasů. Soupeř pouze čekal na brejky a vůbec nic nepředvedl. Kdybychom proměnili všechny šance, mohli jsme vyhrát výrazným rozdílem. V sobotu si budeme chtít spravit chuť na domácí půdě proti Bohuňovicím.

FOTOGALERIE

Sestava: Bašný – Dostál, Kmínek, Tulis, Sekanina – Bouchal, Cundrla, Horák, Sytař – Bartoš, Kocourek. Střídal: Sedlák. Střelci: Kocourek 2.