Jeseník – Bohuňovice 9:1

Ve 25. kole krajského přeboru starších žáků jsme na domácí půdě přivítali soupeře z Bohuňovic, který se nachází ve středu tabulky. Chyběli dva hráči, a to Marek a Látka. Kádr jsme doplnili hráči z mladších žáků Sytařem, Krézkem a Zelinkou.

FOTOGALERIE

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a vytvořili jsme si první šanci, když Kocourek nastřelil tyč. Stejný hráč otevřel skóre zápasu v 9. minutě po přihrávce Kmínka za obranu. O tři minuty později skóroval Kocourek podruhé, tentokrát po pasu Cundrly. Ve 20. minutě se totéž opakovalo potřetí, po přihrávce Sekaniny na Kocourka, který završil hattrick. Čtvrtý gól vstřelil opět Kocourek, po sólovém úniku obraně. Ve 30. minutě Kocourek po Sekaninově autu nacentroval na Horáka, který se kličkou zbavil obránce a přesně zakončil. Před přestávkou se po Bouchalově přihrávce prosadil znovu Kocourek a upravil tak na poločasových 6:0.

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, když útočník pronikl do pokutového území, obešel dva obránce a vystřelil. Jeho první pokus dobře zlikvidoval Bašný, ale na dorážku už dosáhnout nemohl. Na další góly se čekalo až do 58. minuty, když Cundrla skvělým lobem zpoza šestnáctky přehodil gólmana. O další tři minuty později byl v souboji ve vápně Sekanina důraznější než obránce a hlavou zvyšoval na 8:1. O poslední trefu utkání se zasloužil Kmínek, když ve skluzu překonal hostujícího brankáře.

V zápase jsme potvrdili roli favorita, připsali si tři body do tabulky a posunuli se na čtvrté místo před Kozlovice a Mohelnici. Výkon však nebyl příliš dobrý, především ve druhém poločase. Za týden budeme muset předvést o mnoho více na hřišti druhých Čechovic.

FOTOGALERIE

Sestava: Bašný – Dostál, Kmínek, Tulis, Sekanina – Krézek, Cundrla, Horák, Sytař – Bouchal, Kocourek. Střídal: Zelinka. Střelci: Kocurek 5, Horák, Cundrla, Sekanina, Kmínek.