DO DIVIZE !

OSLAVY VÍTĚZSTVÍ V KRAJSKÉM PŘEBORU

Přes deštivé počasí se nakonec podařilo naplnit veškerý slibovaný program během závěrečného utkání sezony. Patřil do něj i přelet letadla nad hrací plochou, skákací hrad a hasičská pěna pro děti, pivo zdarma, které věnovali divákům samotní hráči.

FOTOGALERIE

VIDEO – JÍZDA KRÁLŮ

S oběma týmy už při nástupu na utkání pochodovali i naši benjamínci za zvuků hymny Ligy mistrů. Z plánovaného poločasového utkání nejmenších fotbalistů nakonec sešlo kvůli nepříznivému počasí.

Na utkání byli přítomni nejvyšší představitelé města, starosta Adam Kalous a místostarosta Petr Procházka. Pohár a sadu nových dresů pro vítěze přeboru předával předseda Olomouckého krajského fotbalového svazu Stanislav Kaláb společně s předsedou krajské sportovně-technické komise Josefem Kalinou. Za Okresní fotbalový svaz Jeseník byl přítomen člen výkonného výboru Ladislav Vacula.

S oficiálním blahopřáním k historickému postupu do divize přispěchali také bývalí hráči klubu ze sedmdesátých a osmdesátých let, kteří prostřednictvím Pavla Gottharda, Miroslava Turka a Rüdigera Nistlera poděkovali současnému mužstvu za docílení úspěchu, jenž bývalým generacím několikrát těsně unikl.

Po zápase mužstvo absolvovalo bouřlivou jízdu vláčkem Lázeňáčkem ulicemi města. Závěrečná rozlučka týmu pak proběhla v uzavřené společnosti na jesenickém koupališti. A noční oblohu nad Jeseníkem před půlnocí prořízl grandiozní divizní ohňostroj. Tahle sezona stála za to!

Hráči, kteří se v sezoně 2015/16 podíleli na vítězství v krajském přeboru: Jan Pastucha, Michael Vrána, Jan Pastucha ml. – Vladimír Novák, Jakub Karakasidis, David Macura, Jan Vavrač, Václav Keltner, Petr Glac, Bronislav Mlynář, Martin Hanzlík, Patrik Plhák, Lukáš Woitek, Pavel Kysela, Jiří Nepožitek, Jan Daniel, Adam Bříza, Martin Furik, Jan Minka, Petr Navrátil, David Marcinov, Jiří Mráz, Daniel Schneider, Martin Chromek, Radim Vojtek, Tomáš Glac. Do pohárových utkání zasáhli dorostenci: Karel Nečesal, Martin Janíček, Jan Formánek.
Realizační tým: Petr Ševčík (trenér), Aleš Salva (vedoucí mužstva), Rüdiger Nistler, Gerhard Nistler (kustodi).

FOTOGALERIE

VIDEO – JÍZDA KRÁLŮ