Vyrovnaný zápas

FK Jeseník – FK Mikulovice   12:9 (7:4)

pondělí  26. 9. 2016   16:30 hod.  tráva

Sestava:  Černý Bohuslav – Zelinka Karel, Plšek Jonáš, Žitňanský Michal, Marinka Jiří – Sytař Jakub, Machů Filip, Planý Sebastian, Galík Štěpán – Oříšek Filip, Vrána Ondřej, Steiger Alexandr

Střelci branek:  Oříšek Filip  6x, Machů Filip 3x, Zelinka Karel, Planý Sebastian, Vrána Ondřej

Hodnocení utkání:  Po dvou jednoznačných zápasech, kdy jsme soupeře převyšovali po všech stranách, přijelo do našeho areálu mužstvo, které s námi uhrálo velmi kvalitní a vyrovnané utkání. Začátek utkání vyšel lépe hostům, kteří nás prvních deset minut jasně přehrávali a celkem po zásluze se ujali vedení. V tomto zápase se ovšem střelecky konečně probudil Filip Oříšek a zejména jeho zásluhou se nám podařilo průběžné skóre otočit v náš prospěch a toto vedení jsme již do konce zápasu udrželi. Obě mužstva předváděla kombinační fotbal se spoustou fotbalových zakončení, která se jistě líbila přihlížejícím divákům.

Již v průběhu tohoto týdne jsme se zúčastnili mezinárodního turnaje v Šumperku, kde naši hráči poznali, že to co stačí na okresní přebor, v žádném případě nestačí při konfrontaci s mužstvy krajské úrovně. Konečné 4. místo můžeme považovat za úspěch zejména s ohledem na skutečnost, že jsme měli v kádru převážně o rok mladší hráče než naši soupeři. Tento turnaj nám hlavně ukázal naše nedostatky, na kterých do dalšího plánovaného turnaje musíme pracovat, abychom je co nejrychleji odstranili.

                                                                                                                                                                        Milan Marcinov