Jeseník – Čechovice 6 : 0

V našem jedenáctém utkání krajského přeboru jsme na domácí půdě přivítali Čechovice, které byly pouze bod za námi, a tak jsme si chtěli upevnit šesté místo. Trenér Malysa měl k dispozici hned šestnáct hráčů. Chyběl pouze zraněný Bouchal, který vynechá i příští utkání.

FOTOGALERIE

Do utkání jsme vstoupili skvěle a v prvních patnácti minutách jsme si vytvořili i několik šancí, ale gól z nich nepadl. Poté jsme trošku polevili a nechali hrát i soupeře. Ten se jednoduchou kombinací dostával do gólových šancí. Několikrát nás v prvním poločase podržel výborně chytající Vajda. Ve 32. byl faulován Kubánek a Dostálův centr z následného přímého kopu propadl až k Tulisovi, který se štěstím propálil gólmana. Do kabin se šlo za stavu 1:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili fantasticky. Soupeř úplně odpadl a pouze běhal bez balónu. Ve 49.minutě to bylo už 2:0. Dostálův nákop za obranu se přes obránce dostal až k Tulisovi, který zakončil do pravého horního rohu. O dalších šest minut později vyrazil brankář Sekaninovu střelu jen do tyče, od které se míč odrazil k Tulisovi, jenž zakončil do prázdné branky a zkompletoval tak hattrick. Hned po dalších dvou minutách to bylo už 4:0 poté, co Pudil překvapil gólmana střelou na přední tyč. V 61. minutě vysunul Tulis Latzela, který z úhlu přeloboval brankáře. Tři minuty před koncem se do šance po krásné kombinaci dostal Sekanina, jehož střelu ještě gólman zlikvidoval, ale míč se od něj odrazil k Latzelovi, který zvyšoval na konečných 6:0.

V tabulce jsme si upevnili šestou pozici a ztrácíme pouze dva body na Němčice. Další utkání sehrajeme v neděli 23.10. na půdě Černovíru, který je na druhém místě tabulky.

Hodnocení trenéra Malysy: Do zápasu jsme vstoupili aktivně, vytvořili si řadu šancí, ale bohužel neproměnili. Soupeř hrozil z rychlých brejků a několikrát nás podržel brankář Vajda. Druhý poločas byl jasně v naší režii. Kluci zpřesnili přihrávky a rychlými přechody do útoku si vypracovali řadu šancí. Za druhý poločas si kluci zaslouží moji velkou pochvalu. Předvedli jsme zatím náš nejlepší výkon.

FOTOGALERIE

Sestava: Vajda – Dostál, Sroka, Sekanina, Kmínek – Tulis, Švajda, Plšek, Kopecký – Latzel, Planý. Střídali: Kubánek, Sedlák, Bartoš, M a A Pudilovi. Branky: Tulis 3, Latzel 2, A Pudil 1.