Jeseník – Břidličná 2 : 3

Po výhrách nad Rapotínem 10:0 a Zábřehem 3:2 se naše mužstvo postavilo v přípravě proti dalšímu soupeři z krajského přeboru. TJ Kovohutě Břidličná si z Jeseníku odváží výhru 3:2.

Svěřenci trenérů Ševčíka a Zbýňovce nastoupili opět v nekompletním složení. Zranění doléčují Karakasidis, Bříza i brankář Vrána a znovu scházeli také oba dorostenci Mráz s Janíčkem. V sestavě už se neobjevil Marek Smrž, který s týmem absolvoval dosavadní kompletní program zimní přípravy, ale z pracovních důvodů se rozhodl zůstat ve Velkých Losinách. Novou, nebo spíš staronovou tváří v mužstvu je Jakub Řezníček, který se tento týden zapojil do přípravy a proti Břidličné nastoupil na kraji obrany.

Samotné utkání mělo dramatický a živý průběh, ale trenér Petr Ševčík nebyl s výkonem mužstva příliš spokojený. „Hráli jsme pod naše možnosti, málo v pohybu, zbytečně individuálně. Neříkám, že všechno bylo špatně, měli jsme tam i pěkné fotbalové momenty. Ale celkově mě utkání zklamalo,“ zhodnotil sobotní přípravný zápas trenér Jeseníku.

Naše mužstvo se dostalo do vedení 1:0, když Navrátil našel před brankou Furika, který přesně zakončil. Hosté do poločasu vyrovnali a pak měli velkou šanci na otočení výsledku, když neproměnili nařízenou penaltu. V druhé půli ukázal Jeseník nejhezčí fotbalový moment a po krásné kombinační akci skóroval Kysela. Břidličná znovu srovnala a v poslední minutě dala vítězný gól.