Petr Navrátil je Sportovcem roku

Hráč FK Jeseník Petr Navrátil byl na pondělním slavnostním vyhlášení ankety Nejúspěšnější sportovec okresu Jeseník za rok 2016 dekorován v kategorii jednotlivců.

Nejlepší střelec krajského přeboru Petr Navrátil pomohl Jeseníku svými góly v loňské seDSC_0350zoně zajistit historický postup do divize. Zároveň byl platným členem základní sestavy v amatérském týmu české fotbalové reprezentace, s níž postoupil na finálový turnaj UEFA Region´s cupu 2017. Byl jedním ze tří oceněných mužů v kategorii jednotlivců, kteří byli vyhlášeni nejlepšími sportovci našeho okresu.

Mezi oceněnými sportovci je také Petr Ševčík mladší, který zvítězil v kategorii Krajánek. Odchovanec supíkovického a jesenického fotbalu a momentálně hráč prvoligového Slovanu Liberec, se vyhlášení nemohl zúčastnit.

FK Jeseník měl v nominacích dalších pět kandidátů na ocenění Sportovec roku. V kategorii jednotlivců byli kromě Petra Navrátila navržDSC_0347eni také Adam Bříza a Lukáš Woitek, v kategorii Trenér jsme měli zastoupení v podobě Petra Ševčíka a Vladislava Vyvážila a v kategorii kolektivů se o titul nejlepšího sportovního týmu ucházelo mužstvo mužů FK Jeseník. Tyto nominace u hodnotitelské komise neuspěly.

Podívejte se na video: Petr Navrátil je Sportovcem roku.