Slavonín – Jeseník 5 : 2 (3:1)

Po vysokém vítězství nad slabými Lošticemi nás čekal o mnoho těžší soupeř, a to Slavonín, který se nachází ve stejné části tabulky jako my a celý tým věděl, že nás nečeká nic lehkého.

Začátek zápasu byl hodně špatný a už od první minuty jsme prohrávali. Soupeř byl na začátku utkání u všeho dřív a na první gól navázali dalšími dvěma přesnými zásahy a v 16. minutě jsme tedy prohrávali už 0:3. Po špatném úvodu jsme se vzpamatovali a dostávali jsme se i do útok. Vytvořili jsme si i nějaké šance, ale gól stále nepřicházel. Minutu před koncem první půle jsme se dočkali. Domácí obránce nahrál gólmanovi, který chytil míč do rukou a rozhodčí zapískal malou domů. Bouchal jen lehce posunul míč Tulisovi, který propálil gólmana. Do kabin se šlo za stavu 3:1.

Ve druhé půli jsme se snažili tvořit hru a útočit. Vytvořili jsme si i možnosti ke skórovaní. V jedné z nich pálil Tulis těsně nad a střely Vajdy či Bouchala z dálky bohužel nebyly gólové. V 56. minutě Tulis předložil míč Planému, který neměl problém trefit odkrytou bránu. Po kontaktním gólu jsme vrhli všechno do útoku, a naše obrana zústala otevřená pro brejky domácích, kteří přidali další dvě branky. I když jsme Slavonínu podlehli 2:5, nemusíme se za svůj výkon stydět a hráčům patří poděkování za bojovnost.

Hodnocení trenéra Malysy: Do Slavonína jsme jeli z cílem bodovat, bohužel to se nepovedlo. Totálně jsme zaspali začátek zápasu. Tři chyby, tři branky během 16.minut. Kluky bych pochválil za to, že to nezabalili a bojovali o co nejlepší výsledek. Druhý poločas jsme soupeře přehrávali a podařilo se nám snížit na 3:2. Kdybychom proměnili šance, tak bychom neodjížděli bez bodu. Tento zápas mi ukázal, že kluci mají sebevědomí a chtějí se o výsledek poprat, i když prohrávají o tři branky.“

Příští zápas odehrajeme v neděli proti Mohelnici, která je sice na prvním místě tabulky, ale určitě budeme chtít překvapit a získat nějaké body.

Sestava: Malysa – Sedlák, Sroka, Latzel, Kmínek – Bouchal, Bartoš, Plšek, Tulis – Planý, Vajda. Střidali: Pudil A, Pudil M, Sroka, Kubánek, Polčák. Branky: Tulis, Planý.