Zhodnocení sezony mladších žáků

Sobotním vítěstvím nad Kozlovicemi 5:3 zakončili naši mladší žáci letošní sezonu. S velkým předstihem a s rekordním náskokem 16 bodů se stali jasnými vítězi krajského přeboru.

V podzimní části soutěže vedl mužstvo jako trenér Aleš Salva a přezimoval na 1.místě s náskokem šesti bodů na druhé Kozlovice.

V podzimní části za mužstvo nastoupili: Vajda Jan, Planý Samuel, Bartoš Marian, Polčák Adam, Valíček Matěj, Glac Jakub, Hlobil Lukáš, Pudil Adam, Kubánek Jiří, Pudil Miloš, Sroka Artur, Formánek Ondřej, Černoch Viktor, Ondrejkovič Matyáš, Špelda Vojtěch, Bár David, Šimčík Petr a Novák David.

Před zimní přípravou a jarní částí došlo ke změně na postu trenéra, mužstvo dostal na starosti Jan Malysa.

Komentář trenéra Jana Malysy:

„V jarní části jsme chtěli navázat na výborné podzimní výkony a až na jedinou prohru na půdě Viktorie Přerov „B“ jsme nezaváhali a suverénně vyhráli celou soutěž s náskokem šestnácti bodů na druhé Kozlovice. V domácích zápasech jsme dokonce neztratili ani bod. V celé sezoně jsme získali 79 bodů, nastříleli 196 branek a inkasovali 63 branek. Potěšilo mě, že i když se nám v některých zápasech nedařilo, kluci se vždycky dokázali vyhecovat a zápasy dovést do vítězných konců.“

V jarní části za mužstvo nastoupili: Vajda Jan, Planý Samuel, Bartoš Marian, Polčák Adam, Glac Jakub, Hlobil Lukáš, Pudil Adam, Kubánek Jiří, Pudil Miloš, Sroka Artur, Formánek Ondřej, Ondrejkovič Matyáš, Špelda Vojtěch, Bár David.

FOTOGALERIE Z POSLEDNÍHO UTKÁNÍ PROTI KOZLOVICÍM A Z PŘEDÁVÁNÍ POHÁRU PRO VÍTĚZE PŘEBORU