V neděli s Havířovem

První polovinu podzimní sezony zakončíme atraktivním střetnutím na domácím stadionu, kam tentokrát přijede ambiciozní Havířov. Naše mužstvo se pokusí navázat na úspěchy posledních týdnů.

Dvě vítězství v řadě vrátily Jeseník do horní poloviny divizní tabulky a tři body z Brumova mají velký rozměrový význam v tom, že hosté dokázali po nepříznivém prvním poločase otočit konečné skóre. „V týmu teď panuje uvolněná a pohodová atmosféra. Za poslední dva zápasy jsme udělali velký posun a hráči se dostali do formy, “ říká k situaci v mužstvu trenér Josef Zbýňovec, který bude mít k dispozici kompletní zdravý kádr a tím pádem příjemné starosti se složením základní jedenáctky. „Ti, kteří zůstanou na lavičce, nejsou horší než ti na hřišti. Momentálně máme vyrovnaný kádr,“ dodává trenér.

Havířov v posledních dvou kolech nevyhrál. Před dvěma týdny neuspěl ve Frýdlantu (porážka 3:4) a v minulém kole remizoval doma s vedoucím týmem divize Ústím 2:2. „Indiáni“ potřebují bodovat v Jeseníku, aby si udrželi kontakt s čelem soutěže. Náš tým se po loňských dvou porážkách pokusí poprvé uspět proti tomuto soupeři.

Utkání FK JESENÍK – MFK HAVÍŘOV se hraje v neděli 24. 9. 2017 od 10:15

Vzájemná utkání minulé sezony:
Jeseník – Havířov 1 : 2
Havířov – Jeseník 4 : 3

Podzimní bilance FK Jeseník:
Hranice – Jeseník 1 : 1
Jeseník – Bohumín 4 : 1
Vsetín – Jeseník 2 : 0
Jeseník – Petrovice 0 : 2
Šternberk – Jeseník 1 : 0
Jeseník – Nové Sady 4 : 2
Brumov – Jeseník 1 : 2

Podzimní bilance MFK Havířov:
Vsetín – Havířov 0 : 1
Havířov – Petrovice 5 : 1
Šternberk – Havířov 2 : 2
Havířov – Nové Sady 2 : 1
Brumov – Havířov 1 : 5
Frýdlant – Havířov 4 : 3
Havířov – Ústí 2 : 2