Ohlédnutí za víkendem

Starší dorostenci prohráli domácí duel s Krnovem a jejich pozice v divizi začíná být kritická. Ostatní naše týmy nám dělaly radost.

MUŽI – Divize
Jeseník – Brumov 1 : 0

První jarní vítězství našeho mužstva se zrodilo v úplném závěru, když gólem z poslední minuty rozhodl střídající Andrušík. Jeseník se posunul v tabulce na 10. místo, ale nyní nás čekají těžké zkoušky v Havířově a doma s vedoucím Ústím.
Branky: 90. Andrušík
Sestava: Červenka – Mráz, Macura, Karakasidis, Plhák – Vavrač (84. Andrušík), Minka, Mlynář, Furik (87. Keltner) – Kysela, Bříza. FOTKY Z UTKÁNÍ ZDE

STARŠÍ DOROST U19 – Divize
Jeseník – Krnov 2 : 3

Mužstvo ničené zraněními nestačilo na poslední tým tabulky. Všechny góly padly v prvním poločase, Jeseník dvakrát vyrovnal, ale napotřetí už se mu to nepovedlo. Trenér Vladislav Vyvážil spíše než herní trápení musí řešit, s kým vlastně odjede na nejbližší zápas to Třince.
Branky: 11. Nečesal, 28. Horák – 3. Blaschke, 14. a 37. Tomášek.
Sestava: Bašný – Vícha, Nečesal, Kmínek, Bouchal – Horák, Bráblík, Prachař, Krézek – Marek, Balčirák. Střídali: Tulis, Sekanina. FOTKY Z UTKÁNÍ ZDE

MLADŠÍ DOROST U17 – Divize
Jeseník – Krnov 1 : 0

Po nečekané remíze ve Valašském Meziříčí si naše sedmnáctka připsala další cenný výsledek. Vynikající výkon znamenal vítězství nad Krnovem. V zápase pomohlo několik starších žáků.
Branka: 15. Tulis
Sestava: Vajda – Daniel, Kozub, Kmínek P., Bouchal – Krézek, Horák, Marek, Sekanina -Tulis, Janoš. Střídali: Červeňák, Sytař, Kmínek, Dřímal. FOTKY Z UTKÁNÍ ZDE

STARŠÍ ŽÁCI U15 – Krajský přebor
Jeseník – Slavonín 1 : 0

Přes trvalou územní převahu nemohli naši žáci dlouho najít recept na důslednou slavonínskou obranu, která s jistotou odvracela všechna nebezpečí. Trpělivé dobývání ale přineslo kýžený úspěch domácích čtyři minuty před koncem.
Branka: 66. Krézek
Sestava: Vajda – Bartoš, Sytař M., Latzel, Dřímal, Kmínek F., Kubánek, Plšek, Sroka, Polčák, Červeňák, Planý Sam., Krézek. FOTKY Z UTKÁNÍ ZDE

MLADŠÍ ŽÁCI U13 – Krajský přebor
Jeseník – Slavonín 8 : 0

Bezproblémovým vítězstvím potvrdili mladší žáci pozici favorita utkání, o kterém rozhodli už v první desetiminutovce, kdy dali čtyři branky.
Branky: 3., 7., 42. a 55. Pudil M., 5. Pudil A., 10. Marinka, 31. Špelda, 53. Glac.
Sestava: 
Zdražil – Ondrejkovič, Formánek, Glac, Hlobil, Marinka, Pudil A., Pudil M., Špelda, Sytař J., Planý Seb., Sroka, Moravec, Polčák, Černý.

STARŠÍ PŘÍPRAVKA U11 – Okresní přebor
Jeseník – Vidnava 10 : 1

Tradičně v pondělí odpoledne pokračoval okresní přebor benjamínků a Jeseník hrál první domácí utkání v jarní sezoně. FOTKY Z UTKÁNÍ ZDE
Branky: 3. a 30. Ress, 6. a 20. Planý Seb., 7., 19. a 26. Žitňanský, 9. Jarušek, 32. Sytař, 44. Juhaňák – 48. Kofroň.
Sestava: Galík – Plšek, Juhaňák, Ress, Bernatík, Plachetka, Kibier, Žitňanský, Planý Seb., Sytař J., Kasal, Jarušek.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA U9 – Okresní přebor
Javorník – Jeseník 7 : 11
Jeseník – Řetězárna 7 : 10

V druhém jarním turnaji krajského přeboru v Javorníku zaznamenali naši nejmladší fotbalisté vítězství nad domácím Dynamem a porážku od České Vsi.
Sestava: Gajdoš, Pleva, Zatloukal, Buryánek, Halíček, Svoboda, Sroka, Hlobil, Koudelka, Plachetka.