Změny v kádru

Minulý týden byla uzavřena jednání o přestupech jesenických hráčů do jiných klubů: David Macura do Šumperka, Jakub Řezníček do Dolního Benešova a Martin Furik do Krnova. Naopak do Jeseníku přestupuje z Frýdlantu Petr Novák.

ODCHODY…

David Macura už je oficiálně hráčem divizního FK Šumperk a o víkendu nastoupil za svůj nový klub v předkole poháru Mol cup. U Jakuba Řezníčka (přestup do FC Dolní Benešov, účastník MSFL) a Martina Furika (FK Krnov, účastník krajského přeboru) se ještě čeká na administrativní krok ze strany klubů. Ve všech třech případech se Jeseník dohodl s hráči i jmenovanými kluby na časově omezeném přestupu do 31.12.2018. V zimní přestávce se tak bude řešit buď prodloužení angažmá, nebo návrat zpět do FK Jeseník.

Držíme palce našim odchovancům v jejich nových působištích a věříme, že se s nimi brzy zase potkáme na jesenickém stadionu, kam mají vždy dveře otevřené.

… A JEDEN PŘÍCHOD

Do jesenického týmu přichází dvacetiletý ofenzivní hráč Petr Novák. Odchovanec Dynama Javorník hrál dorosteneckou ligu ve Frýdku-Místku a nyní je hráčem divizního Frýdlantu. Jelikož se pracovně i bydlištěm vrací do našeho regionu, dohodl se FK Jeseník na jeho přestupu z Frýdlantu. Oficiálně bude přestup Petra Nováka dořešen v nejbližších dnech. Vítáme Petra v našem klubu a přejeme mu hodně úspěchů i rychlou adaptaci mezi novými spoluhráči.