Jeseník – Čechovice 2 : 1

Druhé kolo krajského přeboru odehráli naši dorostenci opět na domácím stadionu, tentokrát proti Čechovicím a tentokrát to zvládli za tři body.

FOTOGALERIE

Vyrovnané utkání rozhodli domácí dorostenci po půlhodině hry: Tulisův nákop obrana soupeře odvrátila mimo pokutové území, ale přesně do míst, kam si nabíhal Bouchal, který krásnou ranou bez přípravy poslal míč k tyči. Autor prvního gólu pak vyslal dalším dlouhým balonem do brejku Janoše, který se protlačil před obránce a chladnokrevně zblízka zakončil. Dvoubrankové vedení Jeseník hájil do 58. minuty, kdy odvrácený roh vrátil do sítě Grulich a kontaktním gólem povzbudil Čechovice k dalšímu náporu. Ostrá a nervozní atmosféra na hřišti vygradovala v 66. minutě, kdy byli po vzájemné potyčce vyloučení domácí kapitán P. Kmínek a čechovický Handl.

Jeseník si vypracoval v druhém poločase velké množství šancí z rychlých protiútoků do otevřené obrany. Skóre se ale nezměnilo. V závěru pak Bašný skvělým zákrokem zachránil Jeseníku tři body. Příští týden jedou naši dorostenci do Velkých Losin, které v prvních dvou kolech nebodovaly.

FOTOGALERIE

Branky: 31. Bouchal, 41. Janoš – 58. Grulich.

Sestava: Malysa (46. Bašný) – Vícha, Sytař, Tulis, Bouchal – Horák, P. Kmínek, Marek, Plšek, F. Kmínek – Janoš. Střídali: Latzel, T. Krézek.