Zítra ve Velkých Losinách

Těžká zkouška čeká na naše mužstvo v neděli odpoledne v nedalekých Velkých Losinách. Hraje se od 16 hodin.

Jeseník i Velké Losiny mají po pěti kolech stejnou bilanci tří vítězství a dvou porážek. Naši nedělní hostitelé vstoupili do sezony přesvědčivými výhrami v Černovíru 3:0 a doma s Mohelnicí 4:0, pak přivezli body i z Dolan po výhře 2:1, ale poslední dvě kola jim nevyšla, když doma nestačili na Lutín (1:3) a naposledy prohráli v Hněvotíně 2:3.

Na našem nejkratším výjezdu sezony by měla mít trenérská dvojice Karakasidis – Marcinov vůbec poprvé k dispozici nejsilnější možnou sestavu, nepočítáme-li Honzu Minku, který je pro celý podzim mimo hru. Z širšího kádru mužstva bude pravděpodobně chybět pouze Vojta Bartošek, který se šetří po nemoci.

Vzájemné zápasy proti Velkým Losinám mají dlouhou tradici a historii. I v posledních letech se oba týmy, hlavně díky přijatelné vzdálenosti, střetávaly v přípravných zápasech. Poslední soutěžní střety jsou ze sezony 2015/16, v níž oba kluby bojovaly v popředí krajského přeboru. Jeseník vyhrál oba vzájemné duely z tohoto ročníku (2:0 venku a 2:1 doma) a nakonec i celou soutěž. Jak to bude v neděli?

Utkání TJ SOKOL VELKÉ LOSINY – FK JESENÍK se hraje v neděli 9. 8. 2018 od 16:00. Autobus odjíždí od jesenického stadionu ve 14 hodin.