Šternberk – Jeseník 1 : 3

Ve výborném utkání naše mužstvo vybojovalo parádní vítězství ve Šternberku.

Zápas přinesl atraktivní fotbal plný ofenzivních akcí a také krásné góly. Už ve 13. minutě se po rohovém kopu odrazil míč k volnému Břízovi, který otevřel skóre. Stejný hráč ve 29. minutě potrestal chybu domácího gólmana a efektní střelou přes hlavu zvýšil na 2:0 pro Jeseník. Hosté měli zápas ve své moci, pohybem převyšovali soupeře a měli herní převahu. Domácí se ale vrátili do hry ve 35. minutě, kdy po přímém kopu nešťastně tečoval Woitek balon za Pastuchova záda. Závěr poločasu patřil Šternberku, který nebezpečně mačkal náš tým, připravil si několik šancí a přestávkový hvizd rozhodčího byl pro hosty velkým vysvobozením.

Na začátku druhého poločasu přišla velká chvíle hrajícího trenéra Karakasidise: z přímého volného kopu poslal míč potřetí do šternberské sítě a stanovil konečný výsledek. Zbytek utkání hosté perfektně odjezdili a disciplinovaným výkonem udrželi cenný tříbodový zisk. V závěru mohl pojistit vítězství Novák, který šel sám na branku. Velkou šanci měl také Cekuras, skóre se už ale nezměnilo.

Branky: 35. vlastní (Woitek) – 13. a 29. Bříza, 48. Karakasidis.

FK Šternberk: Havlíček – Kuba D., Kuba M., Zifčák, Tögel, Kryl, Novosad (54. Muzikant), Toman, Coufal (75. Knopp), Hustý, Šuba.

FK Jeseník: Pastucha – Cekuras, Karakasidis, Keltner, Vavrač – Plhák (90. Urban), Bráblík, Mráz, Kysela (82. Novák P.) – Bříza (74. Planý), Woitek.

ŽK: Coufal, Zifčák, Kuba M., Šuba – Mráz, Plhák.

Rozhodčí: Štětka, Slota, Machala.

Diváci: 168.