Starší přípravka vyhrála doma

JESENÍK A – ČESKÁ VES 7 : 2 (1:1)

Dohrávka odloženého utkání okresního přeboru starších přípravek dopadla pro jesenické kluky na jedničku. Porazili aktuálně vedoucí tým soutěže SK Řetězárnu.

Po remíze v Javorníku 5:5 dokázala jesenická přípravka U-11 zdolat rivala z České Vsi 7:2 a vrátí se v průběžné tabulce na medailové pozice.

Po herně i výsledkově vyrovnaném prvním poločase přišla po změně stran střelecká dominance jesenického celku. Česká Ves se sice v Jeseníku ujala vedení vlastním gólem, když tvrdou střelu brankář Hamšík vyrazil před sebe, ale míč se od jednoho z obránců odrazil zpět do branky. Ještě do přestávky vyrovnal hlavou Matěj Sytař, který brzy po změně stran strhl vedení na jesenickou stranu. V tu chvíli se otevřené a vyrovnané utkání zlomilo a hosté hrubými chybami nabídli důraznému Jeseníku množství střeleckých šancí. A domácí je nekompromisně trestali, přesněji řečeno, jediný hráč Štěpán Král pěti brankami v řadě rozhodl o jednoznačné výhře jesenických benjamínků.

Česká Ves měla v druhé půli i velkou smůlu, když celkem čtyřikrát její hráči trefili brankovou konstrukci, ale gólu se dočkali pouze v úplném závěru, kdy korigovali vysokou prohru.

Sestava FK Jeseník U-11: Hamšík – Sedlák, Krézek, Formánek – Král, Sytař. Střídali Doubek a Rapušák. Trenér A. Koňarík.