V sobotu dopoledne s Medlovem

Předposlední domácí soupeř tohoto podzimu je FK Medlov. Hraje se výjimečně a netradičně v sobotu od 10:15.

Medlov dlouho procházel soutěží bez porážky a po většinu podzimu se držel na prvním místě tabulky. Body poztrácel pouze v pěti nerozhodných zápasech, ale ve čtyřech případech dokázal vyhrát aspoň na penalty. Až ve dvanáctém utkání narazila kosa na kámen, přesněji Medlov na Lutín. Loňský vítěz krajského přeboru Sigma Lutín dokázal porazit Medlov hladce 3:0, který touto první prohrou přišel o vedoucí postavení.

„Víme, že nás čeká opravdu kvalitní soupeř a těšíme se na dobrý fotbal. Jsme připravení a sebevědomí, nálada v týmu je odhodlaná a věříme, že uspějeme,“ komentuje rozpoložení v jesenickém týmu trenér Jakub Karakasidis. Co se týká jesenické sestavy, kromě dlouhodobě zraněných Mlynáře, V. Nováka a Minky zůstává na marodce se zraněným kotníkem také Jirka Mráz. Ostatní jsou v pořádku a připravení na zápas.

Utkání bylo přeloženo z odpoledního času na dopoledne od 10:15. FK Jeseník se tak snažil vyhovět futsalovému klubu, který hraje večer ve Zlíně a tři hráči našeho týmu by tento zápas nestíhali. Nakonec se ale přeložení týká pouze Patrika Plháka, protože Jirka Mráz zůstává zraněný a Honza Vavrač má futsalový distanc.

Na závěr ještě připomeňme, že v naší postupové sezoně 2015/16 v krajském přeboru jsme FK Medlov dvakrát porazili, domácí zápas skončil naší výhrou 5:2, v Medlově 2:0.

Utkání FK Jeseník – FK Medlov se hraje v sobotu 27.10.2018 od 10:15.