Velikonoční turnaj

Na fotbalovém stadionu v Jeseníku se o svátečním pátku 19. dubna uskuteční čtvrtý ročník Velikonočního turnaje fotbalových přípravek.

Hráči kategorie U-11 z celého okresu i z jiných regionů se sejdou již počtvrté v Jeseníku. Letos je do turnaje přihlášeno dvanáct mužstev. Kromě pořádajícího FK Jeseník se představí Sokol Velké Losiny, Jiskra Králíky A, Jiskra Králíky B, SK Lipová lázně, FK Nový Malín, FK Mikulovice, SK Řetězárna, FK Šumperk, FK Bělá pod Pradědem, Dynamo Javorník a SK Vápenná.
Turnaj pro hráče do 11 let začíná na jesenickém stadionu v 9 hodin s předpokládaným ukončením okolo 14:30. Kromě nadšených a odhodlaných výkonů malých fotbalistů je připraveno pro návštěvníky bohaté občerstevní z udírny, tombola s hodnotnými cenami a další doprovodný program. Samotný turnaj se bude hrát systémem dvou šestičlenných skupin a poté finálová část, kdy dva nejlepší tým z každé skupiny budou hrát o 1. až 4. místo a zbývající účastníci o další umístění.
Velikonoční turnaj se koná v Jeseníku od roku 2016 vždy o velikonočním pátku. První dva ročníky ovládl celek FK Lanškroun, loni triumfovali kluci z Mikulovic, kteří letos přijedou obhajovat.