V sobotu hostíme Opatovice

V sobotním podvečeru přivítáme na našem stadionu mužstvo z Opatovic, které je po dvou kolech zatím bez bodu. Hraje se od 16:30.

S loňským nováčkem krajského přeboru jsme na podzim doma vyhráli 2:1, ale jarní odveta v Opatovicích skončila vítězstvím domácích 3:0. První sezonu po postupu zakončily Opatovice na solidním desátém místě, vstup do nového soutěžního ročníku jim ale nevyšel: v prvním kole prohráli v Želatovicích 2:4 a před týdnem doma na letošního nováčka z Lipové (okres Prostějov) 1:3. Na první body tak Opatovičtí čekají a naše mužstvo udělá vše pro to, aby se jim čekání ještě minimálně o týden prodloužilo.

Jesenický kádr stále není úplně kompletní, scházet bude s jistotou Mráz a otazníky visí i nad dalšími hráči. Potěšující je v úvodu sezony solidní forma vracejícího se tvůrce hry Honzy Minky a jednou z opor byl v Želatovicích také brankář Honza Pastucha. Jeseník jde do zápasu s cílem vstřelit první domácí gól (se Zábřehem jsme vyšli střelecky naprázdno) a připsat si další tři body.

Zajímavý předzápasový program obstará Mistrovství světa v hodu sněhovou koulí, které se každoročně konalo Na Smrťáku a letos poprvé se stěhuje na jesenický stadion. Bude se na co dívat.

Utkání FK JESENÍK – TJ SOKOL OPATOVICE se hraje v sobotu 17. 8. 2019 od 16:30 hodin. Bohaté občerstvení a dobré počasí zajištěno.