Mládežnický trojzápas s Konicí

FK Jeseník – TJ Sokol Konice, to byl hned ve třech kategoriích střet těchto dvou klubů v první zářijovou středu, kdy bylo na programu vložené kolo krajských přeborů dorostu a žáků.

DOROST: KONICE – JESENÍK 1 : 0

Přestože měli hosté většinu zápasu převahu a herně přehrávali soupeře, odjíždějí z Konice s prázdnou. Je to také první ztráta v sezoně pro naše dorostence, kteří v utkání neproměnili velké množství šancí a na konci prvního poločasu inkasovali po rohovém kopu a nečekané střele z úhlu. V průběhu druhé půle byl po druhé žluté kartě vyloučen Tobiáš Marek a Jeseník šel do oslabení. I v něm hosté tlačili a vyrovnání několikrát viselo na vlásku, ale smůla se lepila na jesenické kopačky. Když už Sytař přece jen dotlačil míč v závaru do sítě, odmával asistent ofsajd. V závěru Planý trefil tyč. Jeseník vyšel střelecky naprázdno a z Konice odjížděl bez bodu.
Sestava: Bašný – Daniel, Sytař, Tulis, Dřímal – Marek – Kmínek F., Horák, Krézek, Jandl – Kmínek P. Střídali: Sekanina, Bartoš, Planý, Nedoma.

STARŠÍ ŽÁCI U-15: JESENÍK – KONICE 20 : 0

Oslabený soupeř přijel do Jeseníku s torzem mužstva starších žáků, které museli doplnit hráči mladší kategorie, a po šesti minutách už byl stav 4:0. Nejvyšší vítězství v kategorii U-15 střelecky zařídili Valíček 4, Kubánek 3, Zelinka 3, Polčák 3, Sláma 2, Látal 1, Galík 1, Hlobil 1.

MLADŠÍ ŽÁCI U-13: JESENÍK – KONICE 15 : 0

Také následný zápas mladších žáků byl jen otázkou výše skóre. V poločase byl stav ještě milostivých 5:0, po změně stran přidali domácí dalších deset branek. Střelci: Sláma 5, Planý 3, Látal 3, Hradil 1, Viskupič 1, Kozub 1, Kučera 1.