Ohlédnutí za fotbalovým víkendem

MUŽI

Hlavní jesenické mužstvo splnilo povinnost a vyhrálo na hřišti posledního Šumvaldu 5:0, čímž jsme se posunuli na sedmé místo tabulky. Týmu se na jaře daří a v roli favorita půjdeme i do dalšího utkání na domácím hřišti s Jindřichovem (sobota 10.5. od 16:30).

DOROST

Naše „devatenáctka“ se stala specialistou na Uničov. Po podzimní senzační výhře v Uničově vyhráli starší dorostenci i v odvetě v Jeseníku po výborném výkonu 4:2. Hrálo se za nepříznivého počasí a Jeseník U-19 se vypořádal i s absencemi opor Daniela a Řezníčka.

Mladší dorost proti Uničovu neuspěl a prohrál 2:5, když v poločase vedl 2:1 dvěma brankami Bajzy. Ten se mimochodem dvakrát trefil i v dresu staršího dorostu.

ŽÁCI

Starší žáci mají za sebou nepovedený zápas v Lipníku nad Bečvou, kde hlavně po špatném prvním poločase naše patnáctka prohrála 0:1.

Mladší žáci v krajském přeboru pokračují bez zaváhání, v Lipníku zvítězili 7:2 a stále se drží v čele tabulky o tři body před druhými Čechovicemi, které přijedou do Jeseníku tuto neděli.

PŘÍPRAVKA

Pěkné utkání sehrála starší přípravka Jeseník A na domácím hřišti proti Žulové. Hosté byli šťastnější a odvezli si vítězství 5:4.

B-družstvo starší přípravky cestovalo do Lipové, kde podlehlo 7:12. Náš tým tvořili převážně hráči mladší přípravky.

Mladší přípravka U-9 ve své soutěži napravila vysokou prohru ze Supíkovic a porazila na domácím hřišti Vidnavu 7:4.