V neděli vyzveme Černovír

Druhoslovanu polovinu jarní sezony zahajuje naše mužstvo na hřišti nováčka soutěže v olomoucké části Černovír. Místní Slovan prožívá po slabším podzimu lepší jarní část a v průběžné tabulce vytvořené pouze z jarních utkání jim patří třetí příčka (Jeseník je druhý). O dobré formě Černovíra svědčí i nedávný skalp ze hřiště vedoucích Štítů. V minulém kole Slovan naplno bodoval na hřišti Moravského Berouna po přesvědčivé výhře 4:1. 

Nečeká nás jednoduchý soupeř, ale ani momentální jesenická forma není k zahození. Naše mužstvo v posledních třech kolech převálcovalo všechny své soupeře rozdílem třídy a věří si na každého. V Černovíře nás kromě respektovaného protivníka zřejmě čeká i bouřlivé prostředí, o čemž jsme se mohli přesvědčit už v podzimní sezoně, kdy s černovírským mužstvem přijel do Jeseníku početný fanouškovský „kotel“. Jeseník tehdy doma vyhrál 2:0 po brankách Filipa a Krohmera.

Do naší sestavy se vrací stopér Václav Keltner, který si v minulém kole odpykal jednozápasový trest za vyloučení v Šumvaldu. V kádru už naopak není Tibor Krohmer, který před pár dny oznámil dočasné přerušení fotbalové kariéry.

Utkání se hraje v neděli 18.5.2014 od 10 hodin a řídí ho rozhodčí F.Tomeček z Doloplaz (okres Olomouc).